Kopparcronan

Nyheter

Här kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer på Kopparcronan.
Vill du veta mer om nya fastighetsprojekt så läs mer här!

Nyhetsflöde


2017

76 HYRESRÄTTER I KARLSTAD

Förvärv av ytterligare 16 lägenheter i Karlstad till ett bestånd av totalt 76st hyresrätter och 4st verksamhetslokaler. Ambitionen är att vi ska nå ca 200st hyresrätter i Karlstad fram till 2020.


Läs mer

2017

SELF STORAGE I STOCKHOLM CITY

2017 okt KopparCronan tecknar kontrakt för att öppna ett nytt exklusivt Self Storage på Frejgatan 27 i centrala Stockholm. Ombyggnad startas under januari och beräknas öppnas under sommaren och innehålla ca 150 st förråd i olika storlekar.


Läs mer2017

60 LÄGENHETER I KARLSTAD

3 400 m2 hyresrätter förvärvas i Karlstad Bostadsportfölj med totalt 60 lägenheter i Karlstads kommun. Fastigheterna är belägna i Vålberg respektive Edsvalla, båda ca 1,5 mil väster om Karlstad. I anslutning till fastigheterna finns goda parkeringsmöjligheter och god tillgänglighet till kollektivtrafik.


Läs mer

2017

CORNER HOUSE & CONTINENTAL APARTMENT

2017 feb KopparCronan köper 2 st brf lgh för 18,5 milj i absolut bästa läge i centrala sthlm för uthyrning. Stockholms exklusivaste 2:a mitt i stan med design och lyx.Här på vån 17 kan ni uppleva internationell världsklass med tillgång till Hotell Continental´s alla bekvämligheter. The Corner House är ett nytt och vackert designat hus […]


Läs mer

2016

MODERN INDUSTRIFASTIGHET I STOCKHOLM

KopparCronan investerar 27 MSEK och förvärvar Mopsen 1 på Kvastvägen 4. Start av ombyggnad och 5 åriga kontrakt tecknas med Sirius Omsorg samt HQ Elektriska. Fastigheten används som kontor, lager och logistik-fastighet om 1600 m2 och har även en byggrätt om 1400 m2. Fastigheten är i toppskick och i bästa läge, 5 minuter till Globen.


Läs mer

KÖPCENTRUM I TUMBA

Ett mindre köpcentrum med hyresgäster som Tempo, Röda korset, frisör, spel och kiosk, butik, restaurang mm. KopparCronan förvärvar fastigheten Tuna Torget 1-9 i Tumba, Botkyrka kommun. ”Här skall utvecklas en ny mötesplats med både kommersiella lokaler, bostäder och äldreboende” säger Johan Nyberg, VD KopparCronan. Ambitionen är att komma igång och bygga bostäder och centrum om […]


Läs mer

2016

PROJEKTFASTIGHET I HANINGE

KopparCronan förvärvar 5000m2 i Söderby 1:752 i Haninge. 24Storage-koncernen fortsätter att expandera och här öppnar de nu sin femte förrådsanläggning i Stockholmsområdet. Vid sitt färdigställande kommer fastigheten vara över 5 000 kvadratmeter och rymma fler än 750 förråd fördelat på fyra plan. Investeringen uppgår till cirka 65 MSEK.


Läs mer

17 000 BTA I TÄBY

KopparCronan avyttrar i Täby ca 17 000m2 BTA till Balder och 4:e AP fonden. KopparCronan ansöker om planändring vid Täby centrum. Fastighetens strategiska läge i nära anslutning till service och kommunikationer gör den utmärkt för exploatering med bostäder. Vi har för avsikt att arbeta med grön resplan samt bereda utrymme för olika boendeformer – hyresrätt, […]


Läs mer


2014

NY BILTVÄTT I TÄBY

KopparCronan bygger Sveriges modernaste tvättanläggning till Lixon Holding AB som äger en större tvättkedja under namnet Mjuk Biltvätt. 12-årigt kontrakt har tecknats. Beräknad start 1 sep 2018.


Läs mer

ALFRED NOBELS ALLE 110 I FLEMINGSBERG

Kvalitetsbyggnad i strategiskt läge invid Huddinge Sjukhus, Karolinska Institutet, Nova Forskningscentrum och Södertörns Högskola. Hyresgäst är GKN Driveline, ett världsföretag som är specialiserade inom kardanaxlar för fordon, industri och marin.


Läs mer2013

BESQABS HUVUDKONTOR OCH POSTTERMINAL

KopparCronan investerar 48 MSEK och förvärvar de två fastigheterna Fuxen 5 och Fuxen 7 på Kemistvägen i Täby. Säljare är bolaget Besqab. Fastigheterna används som kontors- och logistiklokaler. Fuxen 7 är idag Besqabs huvudkontor, Besqab har samtidigt tecknat ett nytt 5-årigt hyresavtal med KopparCronan. Fuxen 5 används som postterminal. Fastigheterna ligger ca. 900 m från […]


Läs mer
1996

250ST LÄGENHETER I VÄSTERÅS

Förvärv av 250 lägenheter i Gideonsberg, 5 st stjärnhus i Västerås av Mimer allmännyttan för egen förvaltning. Affären var den första till en privat aktör i kommunen.


Läs mer